Dobrý den, Kupil som si zariadenie Garmin Nuvi 3790 a je to krásna hračka čo dokáže mnoho, ale ešte stále sa stále učím kde čo nájsť a ako čo nastaviť, čítal som návod ale nie všetko je mi jasné.......
chcel by som sa spýtať niekoľko otázok:
1, TMC na SK nie je ale v CZ áno a v rakúsku tiež je si myslim cez FM vysielanie staníc, ako si môžem naladiž stanice s TMC vysielaním???? Môžete mi napísať presný postup?
2, zariadenie vie zaznamenávať prejdenú trasu, chcem sa spýtať, či je možné tento záznam niekde do PC vyexportovať a či viem niekde nájsť trasu, kadiaľ som za čas kedy bolo GPS zapnuté, išiel. vedel by som si z toho spraviť rýchlejšie knihu jázd.
3, Zariadenie vie zapisovať spotrebu paliva, nie je niekde zázanm o zapisovaní rýchlosti vozidla....(tachograf).... ktorý by sa dal použiť na odčítanie rýchlosá za celý deň a profil jazdy??? keby sa to dalo exportovať bolo by to super...... trebarz do excelu čo by to vedel skonvertovať aj do grafickej podoby...
4, asi som mal začať týmto ale nikde som nenašiel ako zariadenie správne zapnúť, vypnúť a dať do režimu stand by ak je taká možnosť, zabudol som na RST ale ten zatiaľ nepotrebujem a našiel som ho v príručke.
5, Dá sa niekde zohnať ochranná fólia na display už vystrihnutá? alebo ak by sa dala zohnať fólia na mobil či PDA ale s rozmerom pre spomýnané zariadenie........
6, spravil som si import jednosmerných ulíc v BA ale neviem ako to môžem v zariadení využívať.....? na trnávke ch je ich ako maku a zariadenie o nich moc nevie.....
7, veľmi pekne Ď A K U J E M za trpezlivosť ale začínam sa szívať s mojim NUVI 3790....
Richard....