Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:14
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Nuvi 3790
OdoslaťOdoslané: So, 06. Nov 2010, 21:57 
Neprítomný

Založený: Pi, 05. Nov 2010, 14:52
:P

Dobrý den, Kupil som si zariadenie Garmin Nuvi 3790 a je to krásna hračka čo dokáže mnoho, ale ešte stále sa stále učím kde čo nájsť a ako čo nastaviť, čítal som návod ale nie všetko je mi jasné.......

chcel by som sa spýtať niekoľko otázok:

1, TMC na SK nie je ale v CZ áno a v rakúsku tiež je si myslim cez FM vysielanie staníc, ako si môžem naladiž stanice s TMC vysielaním???? Môžete mi napísať presný postup?

2, zariadenie vie zaznamenávať prejdenú trasu, chcem sa spýtať, či je možné tento záznam niekde do PC vyexportovať a či viem niekde nájsť trasu, kadiaľ som za čas kedy bolo GPS zapnuté, išiel. vedel by som si z toho spraviť rýchlejšie knihu jázd.

3, Zariadenie vie zapisovať spotrebu paliva, nie je niekde zázanm o zapisovaní rýchlosti vozidla....(tachograf).... ktorý by sa dal použiť na odčítanie rýchlosá za celý deň a profil jazdy??? keby sa to dalo exportovať bolo by to super...... trebarz do excelu čo by to vedel skonvertovať aj do grafickej podoby...

4, asi som mal začať týmto ale nikde som nenašiel ako zariadenie správne zapnúť, vypnúť a dať do režimu stand by ak je taká možnosť, zabudol som na RST ale ten zatiaľ nepotrebujem a našiel som ho v príručke.

5, Dá sa niekde zohnať ochranná fólia na display už vystrihnutá? alebo ak by sa dala zohnať fólia na mobil či PDA ale s rozmerom pre spomýnané zariadenie........

6, spravil som si import jednosmerných ulíc v BA ale neviem ako to môžem v zariadení využívať.....? na trnávke ch je ich ako maku a zariadenie o nich moc nevie.....

7, veľmi pekne Ď A K U J E M za trpezlivosť ale začínam sa szívať s mojim NUVI 3790....

Richard....

;)

Predmet príspevku: Re: Nuvi 3790
OdoslaťOdoslané: Ut, 09. Nov 2010, 10:29 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
richmond napísal:
:P

Dobrý den, Kupil som si zariadenie Garmin Nuvi 3790 a je to krásna hračka čo dokáže mnoho, ale ešte stále sa stále učím kde čo nájsť a ako čo nastaviť, čítal som návod ale nie všetko je mi jasné.......

chcel by som sa spýtať niekoľko otázok:

1, TMC na SK nie je ale v CZ áno a v rakúsku tiež je si myslim cez FM vysielanie staníc, ako si môžem naladiž stanice s TMC vysielaním???? Môžete mi napísať presný postup?

2, zariadenie vie zaznamenávať prejdenú trasu, chcem sa spýtať, či je možné tento záznam niekde do PC vyexportovať a či viem niekde nájsť trasu, kadiaľ som za čas kedy bolo GPS zapnuté, išiel. vedel by som si z toho spraviť rýchlejšie knihu jázd.

3, Zariadenie vie zapisovať spotrebu paliva, nie je niekde zázanm o zapisovaní rýchlosti vozidla....(tachograf).... ktorý by sa dal použiť na odčítanie rýchlosá za celý deň a profil jazdy??? keby sa to dalo exportovať bolo by to super...... trebarz do excelu čo by to vedel skonvertovať aj do grafickej podoby...

4, asi som mal začať týmto ale nikde som nenašiel ako zariadenie správne zapnúť, vypnúť a dať do režimu stand by ak je taká možnosť, zabudol som na RST ale ten zatiaľ nepotrebujem a našiel som ho v príručke.

5, Dá sa niekde zohnať ochranná fólia na display už vystrihnutá? alebo ak by sa dala zohnať fólia na mobil či PDA ale s rozmerom pre spomýnané zariadenie........

6, spravil som si import jednosmerných ulíc v BA ale neviem ako to môžem v zariadení využívať.....? na trnávke ch je ich ako maku a zariadenie o nich moc nevie.....

7, veľmi pekne Ď A K U J E M za trpezlivosť ale začínam sa szívať s mojim NUVI 3790....

Richard....

;)

Dobrý deň,

1. Prijímanie dopravných informácií nie je cez rádio-stanice a cez RDS ale cez poskytovateľa dopravných informácií. V každom štáte je to iná spoločnosť ktorá tieto informácie poskytuje. na Slovensku to bude NDS. Vždy sa jedná o spoločnosťi tretích strán.

2. je to možné, zariadenie tieto dáta ukladá do priečinku GPX- Current.gpx.

3. tieto informácie sa nachádzajú v súbore Current. gpx.

4. zariadenie sa dáva do režimu spánku stlačením zapínacieho tlačitka. ak tlačítko zatlačíte na dlhší čas cca 10sec tak sa vám zobrazí ponuka či chcete vypnuť zariadenie.

5. nüvi 37xx ma kapacitný displej tak že pri nalepení fólie vám displej nebude reagovať.

6. Tieto nové zariadenia majú iné rozloženie adresárov. Je potrebné pri nahrávaní jednosmeriek zmeniť adresár z Garmin\poi iba na POI.

Komplet príručka je na stránke http://www.garmin.sk/img.asp?attid=17672.

OdoslaťOdoslané: Št, 11. Nov 2010, 12:39 
Neprítomný

Založený: Pi, 05. Nov 2010, 14:52
Ďakujem za odpovede

OdoslaťOdoslané: Ut, 15. Mar 2011, 21:11 
Neprítomný

Založený: So, 18. Júl 2009, 13:34
Dobrý deň.
Chcel by som sa informovať, či v najbližšej budúcnosti bude pre nuvi 3790 dostupná slovenčina pre funkciu Hlasové príkazy?
Ďakujem

OdoslaťOdoslané: St, 16. Mar 2011, 08:46 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
chyki napísal:
Dobrý deň.
Chcel by som sa informovať, či v najbližšej budúcnosti bude pre nuvi 3790 dostupná slovenčina pre funkciu Hlasové príkazy?
Ďakujem

Dobrý deň,

momentálne nemáme informácie o doplnení nášho jazyka do hlasových pokynov.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.