Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:20
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Problém s navigáciou Garmin nuvi 765
OdoslaťOdoslané: Ut, 05. Júl 2011, 08:30 
Neprítomný

Založený: Ut, 05. Júl 2011, 06:16
Dobrý deň, chcel by som niekoho poprosiť o radu. Do navigácie som si stiahol už odomknutý img súbor s mapami a chcem ho nahrať priamo do navigácie a nie na SD kartu. A tu začína problém. Keď pripojím zariadenie cez usb tak sa správa ako externý pevný disk, to je ešte v poriadku, vtedy mám naň prístup, lenže zariadenie sa po krátkom čase zapne a už pracuje ako navigácia a nie ako externý pevný disk, a vtedy už naň prístup z Pc nie je. Takže za ten krátky čas nestihnem spraviť ani zálohu súborov a nie to ešte nahrať do navigácie img súbor, ktorý má cez 2GB.
Vedel by mi niekto s tým poradiť? Ďakujem

Predmet príspevku: Re: Problém s navigáciou Garmin nuvi 765
OdoslaťOdoslané: St, 06. Júl 2011, 07:39 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
johny75 napísal:
Dobrý deň, chcel by som niekoho poprosiť o radu. Do navigácie som si stiahol už odomknutý img súbor s mapami a chcem ho nahrať priamo do navigácie a nie na SD kartu. A tu začína problém. Keď pripojím zariadenie cez usb tak sa správa ako externý pevný disk, to je ešte v poriadku, vtedy mám naň prístup, lenže zariadenie sa po krátkom čase zapne a už pracuje ako navigácia a nie ako externý pevný disk, a vtedy už naň prístup z Pc nie je. Takže za ten krátky čas nestihnem spraviť ani zálohu súborov a nie to ešte nahrať do navigácie img súbor, ktorý má cez 2GB.
Vedel by mi niekto s tým poradiť? Ďakujem

Dobrý deň,

používate orig. kábel na prepojenie s PC? Odkiaľ máte odomknutý súbor s mapou? Máte zakúpenú Lifetime kartu alebo aktualizačné DVD?

OdoslaťOdoslané: St, 06. Júl 2011, 13:27 
Neprítomný

Založený: Ut, 05. Júl 2011, 06:16
Používam originál kábel, na zariadenie môžem dokonca aj kopírovať súbory a prezerať si jeho obsah, ale akonáhle chcem spraviť zálohu súborov zo zariadenia tak sa po niekoľkých sekundách začne zapínať a pracuje už ako navigácia a vtedy naň nie je prístup z Pc. Dokonca som už skúsil aj premenovať adresár Garmin, ale aj tak sa zaplo, aj keď bez máp a hlasov, a všetko sa to dalo vrátiť do pôvodného stavu.

OdoslaťOdoslané: St, 06. Júl 2011, 13:44 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Premenovať adresár neodporúčame. Skúste si skontrolovať v PC v správcovi zariadenia či máte správne nainštalovaný hardvér. Skúšali ste zariadenie pripojiť aj k inému PC?

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.