Ja to beriem, ved som i pisal, že by sa jednalo o anti-marketingovy krok.
Ak si všimnete za posledny tyzden /user tomasenkoslav/ som zalozil niekolko vlakien v sekcii volna diskusia a posielal som v nich na forum niekolko screenshotov. Vsetky su v anglictine, to znamena, že i ja mam GPS standardne nastavene v tomto jazyku. Nastastie ja s povelovým ovladaním v anglictine nemam problem. Lenze GPS kupovala moja manzelka a tu dost pri vybere "oslovila" prave možnosť ovladat zariadenie hlasom.
Neviem, že ci Vy, ked kupujete spotrebnu elektroniku vždy voláte na nejake zakaznicke centrum pre dany vyrobok - obzvlast, ked je na internete jeho odborno-technicka špecifikácia. A ruku na srdce pan Sykora, ak tam zavolam a konkretne sa neopytam na tieto jazykove mutacie, tak mi nik z call centra garmin zrejme sam od seba nepovie, že pre slovenčinu - voice command nepracuje.
Týmto chcem len upozornit, že jestvuju i ludia, ktorí anglictinu neovladaju natolko aby mohli uspešne zariadenie ovladat i svojim hlasom ako si povodne po prečitani špecifikacie na vasej stranke možno mysleli /ako moja manželka/.
Ako potom riešite situacie ? ..... ked si zakaznik zaregistruje zariadenie a neskor, ked sa s ním "zžije" pride nato, že to čo považoval za fajn funkciu, ktora ovplyvnila jeho vyber zariadenia mu v podstate koli jazykovej bariere nie je užitočna ?
Pokusim sa byt na zaver trošku vtipny /dufam nie trápny/:
Pokial hovorite, že tento stav nie je finálny a MOZNO niekedy bude tato funkcia dostupna aj pre slovenčinu, tak ja si tež dovolim tvrdiť, že ja tiež ešte nie som ešte uzavreta "kapitola" a tiež MOZNO raz budem i kozmonautom ....
Obaja vieme, že sa v navode tohto zariadenia konkretna zaležitiosť nezmení a preto poslednou bodkou tohoto prispevku považujme tuto tému sa uzatvorenu.
Dakujem za pozornosť a teším sa na Vaše rady, o ktoré Vas iste ešte požiadam v blízkej buducnosti.
Stay tuned, I will be back after the break.