Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:25
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Garmin M20-nefunkcna hlasova navigacia
OdoslaťOdoslané: Št, 03. Nov 2011, 01:00 
Neprítomný

Založený: Št, 03. Nov 2011, 00:28
Dobry den.
Poradte prosim.Mam Garmin M20-ku.Po aktualizacii OS z WM6.1 na WM6.5 mi nefunguje hlasova navigacia a zmizla mi aj ponuka ikon (auticok) v navigacii.Na stranke Garminu som sa docital ze toto sa da odstranit aktualizaciou cez WebUpdater.Po pripojeni mi spominany program nedokazal najst telefon (Garmin M20).Dalej som sa docital ze je potrebne aktualizovat firmware.Tak som to urobil.Vysledok bol vsak rovnaky.WebUpdater ho nedokazal najst. Tak Vas chcem poprosit o radu ako postupovat dalej.
Dakujem.

Predmet príspevku: Re: Garmin M20-nefunkcna hlasova navigacia
OdoslaťOdoslané: Št, 03. Nov 2011, 10:12 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
bohuslav1966 napísal:
Dobry den.
Poradte prosim.Mam Garmin M20-ku.Po aktualizacii OS z WM6.1 na WM6.5 mi nefunguje hlasova navigacia a zmizla mi aj ponuka ikon (auticok) v navigacii.Na stranke Garminu som sa docital ze toto sa da odstranit aktualizaciou cez WebUpdater.Po pripojeni mi spominany program nedokazal najst telefon (Garmin M20).Dalej som sa docital ze je potrebne aktualizovat firmware.Tak som to urobil.Vysledok bol vsak rovnaky.WebUpdater ho nedokazal najst. Tak Vas chcem poprosit o radu ako postupovat dalej.
Dakujem.

Dobrý deň,

softvér v zariadeniach GarminAsus sa aktualizú cez stránku http://www.garminasus.com/cs_CZ/support ... dates.html nie cez WebUpdater. Ak ani po aktualizácií to nefunguje kontaktujte priamo podporu pre telefóny garminasus.
Telefonický support je na linke: 02 3216 26 21, on line support: http://vip.asus.com/eservice/techserv.a ... uage=cs-cz

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.