Miroslav Zeman napísal:
Už pred tromi rokmi som si zakúpil garmin tuším 255 a stým aj mapu slovakia 4,5, postupne som mapy aktualizoval ,garmin sa pokazil, v nay dome som dostal 750-ku ako náhradu a pokračoval som v aktualizáciach máp s tým, že v počítači som mal vždy Map source s aktuálnou mapou. Potom som si zakúpil mapy lifetime a po každej aktualizácii som mal inovovvanú aj mapu v počítači. Problém nastal po zakúpení nového počítača s windows 7, odvtedy neviem dostať do počítača funkčný Mapsource, nainštalovať síce ide, ale mapa do neho nie. Teraz som nainštaloval novú verziu mapy 2011.10 a čakal som, že sa objaví s tým aj nová mapa Map source s novou mapou, výsledok je, že v garmine je, ale v počítači nie. Poraďte, ako dostať do počítača funknčný Mapsource, pôvodné CD s verziou mapy slovakia 4,5 som niekde už stratil a aj pôvodné odomykacie kódy na pôvovdný prístroj Garmin už nemám. Ďakujem.
Dobrý deň,
Mapsource je s Win 7 kompatibilný. Pri aktualizácií mapy CNE je potrebné pri výbere regiónu zvoliť možnosť "nahrat mapu aj do PC aj do zariadenia."
Táto možnosť sa nachádza pod výberom regónu.