V12 napísal:
CNE2010.20 a TIR atributy :
Tak o Vasom tvrdeni, ze CNE2010.20 obsahuje TIR atributy si dovolim pochybovat, nakolko som mal moznost testovat navigaciu MapFactor Pocket Navigator Truck v9 (PNT) s prislusnymi mapami. Ked porovnam routing PNT a routing MapSource prepnuty do rezimu TIR, MapSource bez zavahania vedie do uzkych mestskych uliciek, ci na mosty s unosnostou 10 ton ! PNT sa im s prehladom vyhyba. Dovolim si podotknut, ze takto isto sa sprava aj Navigon s Navteq mapami Q4/2009 a to aj v rezime rychlejsia trasa (mam ho prave na stole). Este upresnim, ze PNT som nijako zvlastne nenastavoval - dlzku, vysku, sirku supravy, napravovy tlak a celkovu hmotnost - som nechal implicitne, co znamena 3.5 tonovu dodavku. Napriek tomu PNT obchadza vsetky mestske ulicky, ale oba produkty s mapami Navteq vedu prave tadial, kade by som sa s truckom neodvazil ani nahodou. Ku cti Garminu je ale fakt, ze MapSource vypocita tu trasu cez mestske ulicky aspon trochu lepsie, nez Navigon.
Ak v okoli najdem nejakeho majitela s GMXT a CNE2010.20, otestujem to aj tam, pretoze SRv6 sa v rezime TIR sprava vyrazne inak, ako v rezime Auto/Moto, takze mam 100%-nu istotu, ze optimalizaciu pre nakladiaky naozaj obsahuje.
PS :
Mozete prosim uviest zdroj Vasej informacie, ze CNE2010.20 obdsahuje TIR atributy ?
Dobry den,
v GMXT nie je mozne tuto moznost preverit kedze tieto atributy budu podporovat iba zariadenia ktore su urcene pre kamiony.