Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:31
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: problem zo zobrazenim na GMXT 5.00.50
OdoslaťOdoslané: Ne, 06. Dec 2009, 23:36 
Neprítomný

Založený: Ne, 06. Dec 2009, 23:13
dobry den chcem sa spitat ako sa da odsranit chyba ktora nastane ked chcem pouzivam mapu na celu sirku displeja na nokii 5530. viac na obrazku v prilohe.

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Predmet príspevku: Re: problem zo zobrazenim na GMXT 5.00.50
OdoslaťOdoslané: Po, 07. Dec 2009, 12:41 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
elone napísal:
dobry den chcem sa spitat ako sa da odsranit chyba ktora nastane ked chcem pouzivam mapu na celu sirku displeja na nokii 5530. viac na obrazku v prilohe.

Dobry den,

Bohuzial ale jedna sa o aplikaciu, ktoru vyrobca uz ukoncil (vyvoj, predaj, dostupnost).

OdoslaťOdoslané: Ut, 08. Dec 2009, 06:32 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
p. Sykora :
Zaujimave, GARMIN USA ju este ma v ponuke, okrem toho je este oficialne predavana aj spolocnostou http://www.navigacia.sk A tento e@shop urcite poznate...
Taze prosim nezavadzajte. Inak ORSK o tejto spolocnosti vyplul zaujimave info, skoro som padol zo stolicky.

OdoslaťOdoslané: Ut, 08. Dec 2009, 09:39 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

V12 napísal:
p. Sykora :
Zaujimave, GARMIN USA ju este ma v ponuke, okrem toho je este oficialne predavana aj spolocnostou http://www.navigacia.sk A tento e@shop urcite poznate...
Taze prosim nezavadzajte. Inak ORSK o tejto spolocnosti vyplul zaujimave info, skoro som padol zo stolicky.

Dobry den,

nezavadzam. Pre softwer Garmin MObile XT je uz ukonceny aj vyvoj predaj a dopredavaju sa posledne zasoby u nasich dilerov. Americky a Europsky trh je separatny, my patrime pod EU. V ramci EU trhu bola tato aplikacia ukoncena aj jej vyvoj aj jej predaj.

OdoslaťOdoslané: So, 12. Dec 2009, 11:08 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: Št, 02. Okt 2008, 16:30
Používané GPS: nuvi 250
A co bude teraz ? Pripravuje G nieco nove - niejaky novy soft do mobilov, PDA ? Alebo tuto oblast necha konkurencii ?

OdoslaťOdoslané: Po, 14. Dec 2009, 10:27 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

carlito napísal:
A co bude teraz ? Pripravuje G nieco nove - niejaky novy soft do mobilov, PDA ? Alebo tuto oblast necha konkurencii ?

Dobry den,

Tento softver bol ukonceny a venuju sa nuvifonom ktore maju tento program vstavany.

OdoslaťOdoslané: Po, 14. Dec 2009, 17:23 
Neprítomný

Juraj Sýkora napísal:
Tento softver bol ukonceny a venuju sa nuvifonom ktore maju tento program vstavany.

Nechceli ste nahodou napisat, ze v Nuvifone je vstavane iba torzo z GMXT ? Zmizla z neho jedina moznost zabezpecujuca kulturny routing s CNE2010 - vyradenie aspon vedlajsich ciest z routovania. Preco zmizol aj rezim TIR ? Odpoved, ze CNE neobsahuje TIR atributy je pravda, no nie argument...

OdoslaťOdoslané: Ut, 15. Dec 2009, 10:11 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

V12 napísal:
Juraj Sýkora napísal:

Nechceli ste nahodou napisat, ze v Nuvifone je vstavane iba torzo z GMXT ? Zmizla z neho jedina moznost zabezpecujuca kulturny routing s CNE2010 - vyradenie aspon vedlajsich ciest z routovania. Preco zmizol aj rezim TIR ? Odpoved, ze CNE neobsahuje TIR atributy je pravda, no nie argument...

Dobry den,

Upresnujem predoslu odpoved. V nuvifone nie je program Garmin mobile XT ale jeho alternativa.
CNE 2010.20 obsahuje tir atributy avsak pre nakladne vozidla sa pripravuje zvlast zariadenie ktore bude podporovat rozne potrebne nastavenia pre nakladne vozidla.

OdoslaťOdoslané: Ut, 15. Dec 2009, 12:12 
Neprítomný

CNE2010.20 a TIR atributy :
Tak o Vasom tvrdeni, ze CNE2010.20 obsahuje TIR atributy si dovolim pochybovat, nakolko som mal moznost testovat navigaciu MapFactor Pocket Navigator Truck v9 (PNT) s prislusnymi mapami. Ked porovnam routing PNT a routing MapSource prepnuty do rezimu TIR, MapSource bez zavahania vedie do uzkych mestskych uliciek, ci na mosty s unosnostou 10 ton ! PNT sa im s prehladom vyhyba. Dovolim si podotknut, ze takto isto sa sprava aj Navigon s Navteq mapami Q4/2009 a to aj v rezime rychlejsia trasa (mam ho prave na stole). Este upresnim, ze PNT som nijako zvlastne nenastavoval - dlzku, vysku, sirku supravy, napravovy tlak a celkovu hmotnost - som nechal implicitne, co znamena 3.5 tonovu dodavku. Napriek tomu PNT obchadza vsetky mestske ulicky, ale oba produkty s mapami Navteq vedu prave tadial, kade by som sa s truckom neodvazil ani nahodou. Ku cti Garminu je ale fakt, ze MapSource vypocita tu trasu cez mestske ulicky aspon trochu lepsie, nez Navigon.
Ak v okoli najdem nejakeho majitela s GMXT a CNE2010.20, otestujem to aj tam, pretoze SRv6 sa v rezime TIR sprava vyrazne inak, ako v rezime Auto/Moto, takze mam 100%-nu istotu, ze optimalizaciu pre nakladiaky naozaj obsahuje.

PS :
Mozete prosim uviest zdroj Vasej informacie, ze CNE2010.20 obdsahuje TIR atributy ?

OdoslaťOdoslané: Ut, 15. Dec 2009, 14:41 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

V12 napísal:
CNE2010.20 a TIR atributy :
Tak o Vasom tvrdeni, ze CNE2010.20 obsahuje TIR atributy si dovolim pochybovat, nakolko som mal moznost testovat navigaciu MapFactor Pocket Navigator Truck v9 (PNT) s prislusnymi mapami. Ked porovnam routing PNT a routing MapSource prepnuty do rezimu TIR, MapSource bez zavahania vedie do uzkych mestskych uliciek, ci na mosty s unosnostou 10 ton ! PNT sa im s prehladom vyhyba. Dovolim si podotknut, ze takto isto sa sprava aj Navigon s Navteq mapami Q4/2009 a to aj v rezime rychlejsia trasa (mam ho prave na stole). Este upresnim, ze PNT som nijako zvlastne nenastavoval - dlzku, vysku, sirku supravy, napravovy tlak a celkovu hmotnost - som nechal implicitne, co znamena 3.5 tonovu dodavku. Napriek tomu PNT obchadza vsetky mestske ulicky, ale oba produkty s mapami Navteq vedu prave tadial, kade by som sa s truckom neodvazil ani nahodou. Ku cti Garminu je ale fakt, ze MapSource vypocita tu trasu cez mestske ulicky aspon trochu lepsie, nez Navigon.
Ak v okoli najdem nejakeho majitela s GMXT a CNE2010.20, otestujem to aj tam, pretoze SRv6 sa v rezime TIR sprava vyrazne inak, ako v rezime Auto/Moto, takze mam 100%-nu istotu, ze optimalizaciu pre nakladiaky naozaj obsahuje.

PS :
Mozete prosim uviest zdroj Vasej informacie, ze CNE2010.20 obdsahuje TIR atributy ?

Dobry den,

v GMXT nie je mozne tuto moznost preverit kedze tieto atributy budu podporovat iba zariadenia ktore su urcene pre kamiony.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.