MilFi napísal:
Dobry den,
mam pristroj Garmin Dakota 20 a neviem si rady s tymito zalezitostami:
1. nefunguje mi v menu v polozke "Kam viest?" funkcia navigacia podla ulic. Ked zadam rozne nazvy ulic, miest, alebo krizovatiek nepozna ani jednu. Uz pri zadavani krajiny mi nevypisuje nic. (aktivovana mapa Slovenska)
2. Ked zapnem funkciu "Kam viest?" a zadam napr. lubovolny zemepisny bod, alebo zauj. miesta, vyznaci mi na mape v pristroji farebnu navigacnu ciaru nie od miesta kde stojim po mnou zvoleny ciel ale napr. z akehosi bodu oznaceneho napr. ako 243 (napr. dakde pri Slavine) do ciela. Spravne navigovanie funguje od miesta kde stojim do ciela funguje iba vtedy, ked zvolim funkciu v ktorej naviguje vzdusnou ciarou. Neviem si s tym rady. Nepomoze mi niekto?
Vopred dakujem
Dobrý deň,
v mape Sk topo v3 sa podla ulíc navigovať nedá. jedná sa o turistickú mapu Slovenska ktorá naviguje iba po TZT (turistických značených trasách).
k druhej otázke: máte príjem GPS signálu (určenú vašu momentálnu polohu) v momente keď si zvolíte navigáciu do cieľa po trase? Zariadenie s mapou Sk topo v3 naviguje iba po TZT tak že ak sa nenachádzate na TZT tak vás to naviguje od najbližšej TZT, a k nej naviguje vzdušnou čiarou .
Skúste sem dať obrázok ako vás to naviguje.