Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:36
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: funkcia "Kam viest?" DAKOTA 20
OdoslaťOdoslané: Po, 28. Nov 2011, 09:31 
Neprítomný

Založený: Po, 28. Nov 2011, 09:14
Dobry den,

mam pristroj Garmin Dakota 20 a neviem si rady s tymito zalezitostami:

1. nefunguje mi v menu v polozke "Kam viest?" funkcia navigacia podla ulic. Ked zadam rozne nazvy ulic, miest, alebo krizovatiek nepozna ani jednu. Uz pri zadavani krajiny mi nevypisuje nic. (aktivovana mapa Slovenska)
2. Ked zapnem funkciu "Kam viest?" a zadam napr. lubovolny zemepisny bod, alebo zauj. miesta, vyznaci mi na mape v pristroji farebnu navigacnu ciaru nie od miesta kde stojim po mnou zvoleny ciel ale napr. z akehosi bodu oznaceneho napr. ako 243 (napr. dakde pri Slavine) do ciela. Spravne navigovanie funguje od miesta kde stojim do ciela funguje iba vtedy, ked zvolim funkciu v ktorej naviguje vzdusnou ciarou. Neviem si s tym rady. Nepomoze mi niekto?

Vopred dakujem

Predmet príspevku: Re: funkcia "Kam viest?" DAKOTA 20
OdoslaťOdoslané: Po, 28. Nov 2011, 11:54 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
MilFi napísal:
Dobry den,

mam pristroj Garmin Dakota 20 a neviem si rady s tymito zalezitostami:

1. nefunguje mi v menu v polozke "Kam viest?" funkcia navigacia podla ulic. Ked zadam rozne nazvy ulic, miest, alebo krizovatiek nepozna ani jednu. Uz pri zadavani krajiny mi nevypisuje nic. (aktivovana mapa Slovenska)
2. Ked zapnem funkciu "Kam viest?" a zadam napr. lubovolny zemepisny bod, alebo zauj. miesta, vyznaci mi na mape v pristroji farebnu navigacnu ciaru nie od miesta kde stojim po mnou zvoleny ciel ale napr. z akehosi bodu oznaceneho napr. ako 243 (napr. dakde pri Slavine) do ciela. Spravne navigovanie funguje od miesta kde stojim do ciela funguje iba vtedy, ked zvolim funkciu v ktorej naviguje vzdusnou ciarou. Neviem si s tym rady. Nepomoze mi niekto?

Vopred dakujem

Dobrý deň,

v mape Sk topo v3 sa podla ulíc navigovať nedá. jedná sa o turistickú mapu Slovenska ktorá naviguje iba po TZT (turistických značených trasách).

k druhej otázke: máte príjem GPS signálu (určenú vašu momentálnu polohu) v momente keď si zvolíte navigáciu do cieľa po trase? Zariadenie s mapou Sk topo v3 naviguje iba po TZT tak že ak sa nenachádzate na TZT tak vás to naviguje od najbližšej TZT, a k nej naviguje vzdušnou čiarou .
Skúste sem dať obrázok ako vás to naviguje.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.