DanoDEF napísal:
Juraj Sýkora napísal:
...vyskúšam to osobne a dám vám vedieť ako to dopadlo o nás.
... no ako skusali ste nieco ?
Mam tu dalsi postreh. Momentalne mam 2ks montany jednu 600 a jednu 650. 600 je kupovana na SK cez urcity web shop teda nie priamo z Conanu. Je v mom mapa SK topo v3 a vsimol som si ze cesty su biele na bielom podklade v dennom rezime a cierne na ciernom podklade v nocnom rezime teda viditelnost na p...d. Do 650tky som si nahral SK topo v3, ktoru som mal ako upgrade k inemu pristroju (MapSource pise - bez moznosti uzamknutia tak som ju skusi nahrat) a tam su cesty cierne na bielom podklade v dennom rezime a biele cesty na ciernom podklade v nocnom rezime. Co je spravne, kde je chyba, su rozne verzie v3 alebo bola v3 nejak upgradovana ?
Dobrý deň,
no skúšal som to modezi sviatkami avšak taký postreh ako vy píšete som nezaregistroval počas západu slnka (čiže zmeny režimu v prístroji). Zakaždým je v zariadení po automatickej zmene posvietenie zoslabnuté alebo zosilnené tak ako to je nastavené v prístroji.
čo sa týka ciest v režimoch, správne je bledšie cesty na tmavšom podklade nočný režim a denný je opačný. Ak je mapa nahratá v zariadení zle tak to zobrazuje opačne.
Mapa Sk topo v3 bola v montane už raz nainštalovaná a poslaním do zariadenia cez mapsource ste ju ia prepísali.