Prihlásenie Práve je St, 23. Máj 2012, 10:47
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 41 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Montana 650
OdoslaťOdoslané: Po, 09. Jan 2012, 17:54 
Prítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
DanoDEF napísal:
Juraj Sýkora napísal:
...vyskúšam to osobne a dám vám vedieť ako to dopadlo o nás.

... no ako skusali ste nieco ?

Mam tu dalsi postreh. Momentalne mam 2ks montany jednu 600 a jednu 650. 600 je kupovana na SK cez urcity web shop teda nie priamo z Conanu. Je v mom mapa SK topo v3 a vsimol som si ze cesty su biele na bielom podklade v dennom rezime a cierne na ciernom podklade v nocnom rezime teda viditelnost na p...d. Do 650tky som si nahral SK topo v3, ktoru som mal ako upgrade k inemu pristroju (MapSource pise - bez moznosti uzamknutia tak som ju skusi nahrat) a tam su cesty cierne na bielom podklade v dennom rezime a biele cesty na ciernom podklade v nocnom rezime. Co je spravne, kde je chyba, su rozne verzie v3 alebo bola v3 nejak upgradovana ?

Dobrý deň,

no skúšal som to modezi sviatkami avšak taký postreh ako vy píšete som nezaregistroval počas západu slnka (čiže zmeny režimu v prístroji). Zakaždým je v zariadení po automatickej zmene posvietenie zoslabnuté alebo zosilnené tak ako to je nastavené v prístroji.

čo sa týka ciest v režimoch, správne je bledšie cesty na tmavšom podklade nočný režim a denný je opačný. Ak je mapa nahratá v zariadení zle tak to zobrazuje opačne.

Mapa Sk topo v3 bola v montane už raz nainštalovaná a poslaním do zariadenia cez mapsource ste ju ia prepísali.

OdoslaťOdoslané: Po, 09. Jan 2012, 21:40 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: So, 07. Mar 2009, 22:33
Používané GPS: 60CS, 60CSx, COLORADO 300
Juraj Sýkora napísal:
no skúšal som to modezi sviatkami avšak taký postreh ako vy píšete som nezaregistroval počas západu slnka (čiže zmeny režimu v prístroji). Zakaždým je v zariadení po automatickej zmene posvietenie zoslabnuté alebo zosilnené tak ako to je nastavené v prístroji.

... a skusali ste to v aute v aktivnom drziaku ? Potom tomu nerozumiem ked mne to robi na 2ks

Juraj Sýkora napísal:
čo sa týka ciest v režimoch, správne je bledšie cesty na tmavšom podklade nočný režim a denný je opačný. Ak je mapa nahratá v zariadení zle tak to zobrazuje opačne.

Mapa Sk topo v3 bola v montane už raz nainštalovaná a poslaním do zariadenia cez mapsource ste ju ia prepísali.

... ak je pravda co pisete tak montana 600 zakupena na Sk s topo v3 to zobrazuje zle teda opacne (tam som neprehraval ziadnu mapu)

OdoslaťOdoslané: Ut, 10. Jan 2012, 13:31 
Prítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Dobrý deň,

nie nemal som možnosť to vyskúšať v aktívnom držiaku.

A áno je možné že mapa bola chybne v sklade nahraná do zariadenia.

OdoslaťOdoslané: Ut, 10. Jan 2012, 21:15 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Juraj Sýkora napísal:
...nie nemal som možnosť to vyskúšať v aktívnom držiaku.

... tak to neporovnavame to iste. Vsade uvadzam, ze sa to deje v aktivnom drziaku (s reproduktorom)
Juraj Sýkora napísal:

... co teda v takom pripade ak bola chybne nahrata ? ako to 100% overim ? (nepiste prosim rady aby som to zaslal do Conanu, skor konstruktivne navrhy na dialku) Dakujem!

OdoslaťOdoslané: St, 11. Jan 2012, 15:54 
Prítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

DanoDEF napísal:
Juraj Sýkora napísal:
...nie nemal som možnosť to vyskúšať v aktívnom držiaku.

... tak to neporovnavame to iste. Vsade uvadzam, ze sa to deje v aktivnom drziaku (s reproduktorom)
Juraj Sýkora napísal:

... co teda v takom pripade ak bola chybne nahrata ? ako to 100% overim ? (nepiste prosim rady aby som to zaslal do Conanu, skor konstruktivne navrhy na dialku) Dakujem!

Stačí ak mapu ktorá bola nahraná pri expedícií vymažete zo zariadenia a nainštalujete ju nanovo, napr cez garmin.sk.

Ak budem mať možnosť otestovať tú záležitosť s posvietením v držiaku s repro. tak vám napíšem ako sa montana zachovala. Avšak ako chybu to nevidím keďže na funkčnosť to vplyv nemá a pod-svietenie sa upraví na nastavenú hodnotu ibaže bez vizuálneho nastavenia.

OdoslaťOdoslané: St, 11. Jan 2012, 16:57 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Juraj Sýkora napísal:
Ak budem mať možnosť otestovať tú záležitosť s posvietením v držiaku s repro. tak vám napíšem ako sa montana zachovala. Avšak ako chybu to nevidím keďže na funkčnosť to vplyv nemá a pod-svietenie sa upraví na nastavenú hodnotu ibaže bez vizuálneho nastavenia.

...ja to rovnako nevidim ako chybu a ani to neprezentujem ako chybu. Je to vlastnost povedal by som, ze dobra vlastnost nakolko nedochadza k prudkym zmenam jasu. Len som tuto vlastnost nikde nenasiel popisanu ani prezentovanu.

OdoslaťOdoslané: Št, 12. Jan 2012, 09:42 
Prítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

DanoDEF napísal:
Juraj Sýkora napísal:

...ja to rovnako nevidim ako chybu a ani to neprezentujem ako chybu. Je to vlastnost povedal by som, ze dobra vlastnost nakolko nedochadza k prudkym zmenam jasu. Len som tuto vlastnost nikde nenasiel popisanu ani prezentovanu.

áno je to zrejme vlastnosť zariadenia. Bohužiaľ manuál je taký aký je podrobnejší neexistuje. človek ktorý zaridenie bude používať pravidelne a bude ho to zaujímať tak takýto vlastnosti (čo nie sú v popisoch ani v manuály) nájde asi viac.
Obyčajný užívateľ by si toto zrejme nevšimol avšak taký ktorého to naozaj zaujíma tak ten skúma všetky možnosti prístroja.
Pekný deň prajem a dúfam že budete spokojný so zariadením.

OdoslaťOdoslané: Št, 12. Jan 2012, 15:28 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Juraj Sýkora napísal:
Pekný deň prajem a dúfam že budete spokojný so zariadením.

... no ja spokojny som ved preto som si ho najprv "osahal" a potom kupoval.

OdoslaťOdoslané: Ut, 15. Máj 2012, 00:29 
Neprítomný
Obrázok používateľa

... mozno to nepisem do spravnej temy a mozno ma nasmeruje spravnym smerom. Kde sa dozviem nieco viac o "snimkovanie BirdsEye" ?

OdoslaťOdoslané: St, 16. Máj 2012, 09:32 
Prítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

DanoDEF napísal:
... mozno to nepisem do spravnej temy a mozno ma nasmeruje spravnym smerom. Kde sa dozviem nieco viac o "snimkovanie BirdsEye" ?

Podrobnejší popis o BirdsEye je na stránke https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=70144

OdoslaťOdoslané: St, 16. Máj 2012, 23:15 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Juraj Sýkora napísal:
Podrobnejší popis o BirdsEye je na stránke https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=70144

To je sice pekne ale radsej citam po slovensky a nakupujem na slovensku... takze ta stranka je pre mna povedzme "na dlhe lakte".

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 41 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.