dneska napísal:
Pekný deň, rád by som Vás poprosil o nejaké rady:
Vyrátanú plochu (ha) mi uložilo do ´Prošlé trasy´ ak chcem aby ma prístroj navigoval k uloženej trase (ploche) tak mi nezobrazí ´navigačnu čiaru´ k cieľu, kdešto pri navigovaní k uložením bodom ju bez problemov zobrazuje, skúšal som prepnúť aj na auto režim bohužial ak sa jedná o navigáciu k uloženej ploche tak tu čiaru nezobrazí, iba spomenutú plochu zvýrazní na mape.
Ako dosiahnem aby Colorado ukladalo (prejdené trasi, bod...) na SD kartu, samozrejme je v prístroji.
Tak tiež nerozumiem nasledovným výrazom: Bod v příštím, Do kurzu, Poč. kilometrů dílčí cest, Vzdál. do příštího.
V kolonke Trasový počítač, spodná hodnota (na displeji) zobrazuje prejdenú trasu v km dá sa to zmeniť na m?
Ďakujem.
Ku trasae sa navigovat neda, navigovat sa musite ku konkretnemu bodu. ked si zobrazite na mape vypocitanu plochu tak urcite nejaky bod v tej ploche a nechajte sa ku nemu navigovat.
Colorado ani Oregon neuklada trasu ani body na Kartu. karta je tam na mapy.
Kde sa nachadzaju tie vyrazi ktorim nerozumiete ? bod v pristim: mohol by to byt nazov nasledujucej odbocky (bodu),
do kurzu: udava kurz pismenami SV, JZ...
Pocet. km. dilici cest: pocet KM ku krizovatke turistickych ciest
Vzdalenost do pristiho: vzdialenost do nasledujuceho bodu alebo odbocky.
Nie, nie je mozne zmenit prejdenu vzdialenost aby ukazovala v metroch. he to v Km a je to na dve desatinne miesta, podla mna ta ciarka to robi prehladnejsie. Tak ze ked je tam napr 0,02 tak ste presli 20metrov.