Prihlásenie Práve je St, 08. Feb 2012, 14:08
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: akákolvek verzia mapsource mi okamžite spadne PREČO ???
OdoslaťOdoslané: Ne, 26. Apr 2009, 13:28 
Neprítomný

Založený: Ne, 26. Apr 2009, 09:50
Pomôžte kde hladať problém začalo to mapou kde už bolo v samotnej inštalačke mapsource.exe stará zelená verzia
akonáhle som klikol na mapsource.exe padne to následne som skúšal Garmin_MapSource_FIX_0.2c nenašiel žiadnu chypu
potom som skúšal aj novšie verzie MapSource_6137.exe MapSource_6154.exe a MapSource_6156.exe a to isté !!!
kliknem na mapsource.exe a padne to
Aby to nebolo málo testoval som na notebooku - to isté teda nič a napokon aj u kámoša a znova padne !!!

Podotýkam všetky veci su nainštalované do C/garmin aj mapy aj mapsource ked som obsah tohto priešinka kontroloval s človekom čomu mapsource ide povedal že obsah priečinka je identický .

suma sumárum testoval som to na troch PC a to isté

čo to može spôssobovať to padanie Mapsource.exe?

skúšal som aj MapSource Maps Compatibility.exe a ničObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Predmet príspevku: Re: akákolvek verzia mapsource mi okamžite spadne PREČO ???
OdoslaťOdoslané: Po, 27. Apr 2009, 08:06 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Aky mas OS? skus vymazat vsetko co sa tyka Garminu z PC a taktiez z registrov. Potom nanovo natiahnut mapu Sk roads a hned na to aktualizovat program Mapsource.

OdoslaťOdoslané: Po, 27. Apr 2009, 09:31 
Neprítomný

robil som snád všetko čo je možné dokonca tá mapa čo som dával skúšal niekto iný a jemu ide mne na troch PC nie

OdoslaťOdoslané: Ut, 28. Apr 2009, 21:20 
Neprítomný

No tak Páni poviem Vám že už dlho ma tak nejaký program nezamestnal ako "Mapsource"!!!

Ako som spomínal minule testoval som to na troch PC a to isté padanie a padanie!!!

Od tej doby som to ešte vyskúšal v robote na jednom znova padanie a na druhom u suseda - u suseda to ide!!!

tak som zistoval čo a ako kedže ma SP3 usúdil som že to musí byť asi nou tak som si nainštaloval virtual PC postahoval všetky aktualizácie -proste nový čístý PC a znova NIČ!!!! to isté padanie ako vždy!!!

Poslednú vec čo som urobil bolo že na svojom PC som taktiež nainštaloval SP3+ všetky aktualizácie prečistil PC od garmin a od mapsource a samozrejme dôkladne regiistre !!! nanovo nainštaloval a domnení že už už ....a na inkfart to isté!!!!

čiže ja fakt už neviem čo by som etšte mohol urobiť!!!????

najnovšie je že ked spustím Garmin_MapSource_FIX_0.2e
tak to červeným píše "nastal problém s registrom Map Source - preinštalujte mapsource a skúste znovu"
samozrejme že som preinštaloval ale píše to stále a nejde a nejde a nejde

asi som ten 1%tný čo mu to nejde ale fakt ma to sereObrázek

OdoslaťOdoslané: St, 29. Apr 2009, 11:08 
Neprítomný

Založený: St, 08. Okt 2008, 10:20
Mal som podobny problem. V stroji (pod XP) som mal rozne mapy a verziu MS 6.14.1, ku ktorej som sa dopracoval postupnym upgrade-om (zacinal som verziou, ktora je spolu s SkTopoV2). po instalovani nejakej "nie legalnej mapy", ktora bola ale v inom jazyku sa mi taktiez MS nedal spustit. preinstalovaval som MS krizom krazom ale nepomohlo. Pomohol mi az postup:
1. odinstalovanie vsetkych map a MS, ktore som videl v okne pridat odobrat programy,
2.vymazanie vsetkeho co bolo vadresari C:/garmin
3. manualne vycistenie registrov ktore sa tykali MapSource a co s nim suviselo
4.nainstalovanie povodneho MS, ktory bol spolu s SKtopo V2 (myslim ze bol v 6.13.7)
5. doinstalovanie vsetkych legalnych map a upgrade MS na 6.15.x

a zatial to chodi.

OdoslaťOdoslané: St, 29. Apr 2009, 11:12 
Neprítomný

takže doplnujem okolo 1:00 ráno som skúsil ešte zúfalý krok a to nainštalovať old verziu:
TOPO50_v31 a MapSource ver.6.10.2

a čuduj sa svet toto mi ide!!!!!
faktom je že štruktúra v C/Garmin adresárov a súborov je iná ako pri novších verziach napr. urobí sa ešte jeden adresár s názvom garmin a nom je UnlockWizard.exe s príslušnými knižnicami

a druhým faktom je túto verzia sa nedá updatovať ani z webu ani preinštalom z webu to síce stiahne ale nenainštaluje a manuálne to ide preinštalovať ale už sa to nedá spustiť Obrázek

takže keď nič aspoň toto zistenie PS samozrejme je to nepoužitelné lebo nové mapy v tom nebehajú!!!

OdoslaťOdoslané: Št, 30. Apr 2009, 07:33 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

jano101 napísal:
takže doplnujem okolo 1:00 ráno som skúsil ešte zúfalý krok a to nainštalovať old verziu:
TOPO50_v31 a MapSource ver.6.10.2

a čuduj sa svet toto mi ide!!!!!
faktom je že štruktúra v C/Garmin adresárov a súborov je iná ako pri novších verziach napr. urobí sa ešte jeden adresár s názvom garmin a nom je UnlockWizard.exe s príslušnými knižnicami

a druhým faktom je túto verzia sa nedá updatovať ani z webu ani preinštalom z webu to síce stiahne ale nenainštaluje a manuálne to ide preinštalovať ale už sa to nedá spustiť Obrázek

takže keď nič aspoň toto zistenie PS samozrejme je to nepoužitelné lebo nové mapy v tom nebehajú!!!

Tak toto je velmi zaujimave. Ak sa ta stara verzia aktualizuje na najnovsiu (tym ze najnovsiu stiahnte z NETU a nainstalujete) tak to nejde? SP3 mame aj tu na PC tak neviem preco nam to chodi a vam nie. :(

OdoslaťOdoslané: Št, 30. Apr 2009, 08:22 
Neprítomný

celý PC mi beží OK a nerád by som ho preinštalovával kôli mapám no však voľno sa blíži tak uvidíme... :shock: :lol:

ale problém je ten že sme neprišli na chybu

a ešte ma napadlo čo NET Framework ????

OdoslaťOdoslané: Št, 14. Máj 2009, 22:44 
Neprítomný

Takže Páni problém je definitívne vyriešený !!!!!!

po nekonečnom zistovaní čo to môže byť mi jednoznačne vyšla vadná inštalačka XP !!!!

i ked sa na žiadnom programe chyba nijak neprejavovala MapSource to schytala !!!! a i odniesla :D

chyba bola nasledovná: ovládacie panely/místní a jazykové nastavení / hore tretia ikona "upresniť" tak toto mi na tej inštalačke nešlo vyhlásilo to chybu !!!! :-[
na tejto novej to už ide a samozrejme i mapsource a všetko tak ako má byť takže ďakujem za záujem a nech to pomôže i niekomu inému majte sa 8)

OdoslaťOdoslané: Pi, 15. Máj 2009, 07:30 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

jano101 napísal:
Takže Páni problém je definitívne vyriešený !!!!!!

po nekonečnom zistovaní čo to môže byť mi jednoznačne vyšla vadná inštalačka XP !!!!

i ked sa na žiadnom programe chyba nijak neprejavovala MapSource to schytala !!!! a i odniesla :D

chyba bola nasledovná: ovládacie panely/místní a jazykové nastavení / hore tretia ikona "upresniť" tak toto mi na tej inštalačke nešlo vyhlásilo to chybu !!!! :-[
na tejto novej to už ide a samozrejme i mapsource a všetko tak ako má byť takže ďakujem za záujem a nech to pomôže i niekomu inému majte sa 8)

Koho by to napadlo ze ten Mrkvosoft je taky "zaujimavy" :D
ale sme radi ze ste na to prisli. ;)

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.