Prihlásenie Práve je Ut, 07. Feb 2012, 21:35
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 18 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Novy MapSource 6.14.1
OdoslaťOdoslané: Št, 29. Jan 2009, 16:43 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
minikin napísal:
OK. Co potom sluzi na planovanie a vytvaranie tras pre vektorove Garmin mapy? (prepinat medzi pristupnymi mapami alebo nevyuzit uz existujucu Slovakia Topo a vytvorit si len vlastnu TRANSPARENT nadstavbu mapy obsahujucu pre mna zaujimave udaje nenachadzajuce sa v SVK topo v2) je riadna nuda, alebo je k dispozicii "slovakia topo 2.mp" subor a tam si to mozem pridat? :mrgreen: ) Pochybujem. :cry:

Ono s tymi mapami je to v Garmine zlozite. Neexistuje ziadna verzia MapSource a asi ani iny podobny soft, ktory by dokazal pracovat s nakombinovanymi mapami. Ak potrebujes naklikat celu trasu cez viacero map, musis kliknut na startovy bod, ako druhy oznacis hranicny prechod, prepnes mapu a tymto stylom pokracujes dalej az do ciela postupne cez vsetky mapy. Ina alternativa je pouzit mapu CNE, ktora ale v niektorych regionoch nestoji ani za vela.
Vlastnu mapu si samozrejme mozes vytvorit, no nie je to trivialna zalezitost typu klik sem - klik tam. MP subor do MapSource nedostanes, potrebujes to skompilovat pomocou free nastroja mkgmap alebo komercnym cgpsmapper-om. Oba nastroje maju momentalne jednu vaznu zavadu zabranujucu ich efektivnemu vyuzivaniu - nevedia vytvorit indexovanie pre vyhladavanie adries a miest. Vyhladavanie POI funguje.

OdoslaťOdoslané: Št, 29. Jan 2009, 16:57 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: Št, 27. Mar 2008, 12:48
No ved to s tymi *.mp viem. Mne skor islo nie o dve hraniciace mapy - tam by to prepnutie pri planovani nevadilo,
skor mi islo o vrstvu lesnych ciest ktoru vytvorili sikovni chlapci http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=22&t=18233
a tam prepinat na hranici kazdej cesty je unavne... Na GPS to ale funguje na 100% :D (myslim to subezne zobrazenie transparent map)
Rovnako som si vytvoril mapu mineralnych pramenov okresu BJ pretoze ich drzat v GPS ako Zemepisne body sa neda kedze mi pise, ze viac ako 100 ich tam neda.

OdoslaťOdoslané: Št, 29. Jan 2009, 17:36 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
minikin napísal:
No ved to s tymi *.mp viem. Mne skor islo nie o dve hraniciace mapy - tam by to prepnutie pri planovani nevadilo,
skor mi islo o vrstvu lesnych ciest ktoru vytvorili sikovni chlapci http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=22&t=18233
a tam prepinat na hranici kazdej cesty je unavne... Na GPS to ale funguje na 100% :D (myslim to subezne zobrazenie transparent map)
Rovnako som si vytvoril mapu mineralnych pramenov okresu BJ pretoze ich drzat v GPS ako Zemepisne body sa neda kedze mi pise, ze viac ako 100 ich tam neda.

Bohuzial, toto nevyriesis. Jednoducho sa to v Garmin softe neda. Aspon ze to chodi v GPS.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 18 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.